Prive sex contakt met Powerpuff

neukdate met Powerpuff, Vrouw, 21 uit Oost-vlaanderen

 • Naam: Powerpuff
 • Geslacht: Vrouw
 • Relatie: Single
 • Leeftijd: 21
 • Land: België
 • Provincie: Oost-vlaanderen
 • Lengte: 170-175
 • Lichaamsbouw: Normaal
 • Cupmaat: cup C
 • Uiterlijk: blank
 • Schaamhaar: Kaal
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Opleiding: MBO
 • Roken: Nee
 • Piercing: Ja
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Ik kan mijn mannetje staan in het leven en als ik iets wil dan ga ik over lijken (bij wijze van spreken). Ik ga graag uit in het Gentse en ik geniet van winkelen, dansen, muziek maken en spanninglijke sport. Van werken ben ik niet vies en de drang naar een eigen gezinnetje begint stilaan groot te worden. Ik zou graag iemand ondervinden kennen die een beetje hetzelfde wil en als we een klik hebben groeit er misschien iets moois tussen ons.